tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Monday, 9 November 2009

Gambar Sesajer :)

salam semua... hmmm actually kebanyakkan gambar dah upload kt dlm mukabuku@facebook cuma x smpat nak upload ke blog nie :)

Gambar 2 beradik dlm keter nk beraya @ Parit Sakai, Muo


nie ibu n Qiera lak interframe :)


smile dik qierq... say cheeeseee


nie tinggal kenangan jer.... smpat bentang kt umah seminggu pas tue.... g antar tukar carpet lain pulak
huhuhu x sesuai langsung

2 comments:

  1. comelnyer qiera...geram nyer rasa nak cubit2 je pipi dia...tepi mata dia tu luka ke kak???

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends