tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Thursday, 27 October 2011

!bu yang exc!ted leb!h

salam bismillah,

Alhamdullilah, anak ke dua dapat masuk pra-sekolah di putrajaya nie *_*
sebenarnyer dah register n survey banyak tempat juga
hmmmm hati berat kt sekolah n farisya pun excited nak ke sekolah :)



excited punya pasal, weekend hari tue dah belikan kasut sekolah hihihihihi
lagilah dia bersemangat nak ke sekolah...
suruh buat latihan pun laju jer dia siapkan

beli 5 pasang kasut
3 pasang untuk anak bujang
2 pasang untuk anak dara nie
sbb dapat harga offer yg baik punyer :)
lagi pun stok ada
kalo tunggu cuti sekolah... confirm x stok
so bajet kasut dah settle

motif nyer ibu yang over excited hihihihihi
n yg penting dah besar anak2 ku
dua2 dah ke sekolah

ini lah dua org yg nak ke sekolah 
si bulat farisya masa tecit-tecit..... bulat kan.... hmmmm geram nak gigit

ok.... nie gambar agak latest :)

1 comment:

  1. ibu muda ni..dua anak dah masuk sek.. rezeki masing2 kan..

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends