tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Tuesday, 7 September 2010

Story Mory Tertangguh

Salam Bismillah,

nie entry tertangguh hehheheh :) nie kisah 2 minggu lepas hehhehehhe

Yes, dah mood raya, preparation hmmmm mcm2, tapi x buat lagi hehehhehe
nak buat honey cornflakes, chocolate, chocolate chip cookies..... brg dah beli buat jer belum..... last weekends pun x lekat rmh macam2 benda nak buat...

sabtu g ampang dgn kete ajan, rosak lak nasib hubby i yg drive x pyh bw g bengkel, repair sndiri tp we all lah menunggu smpai ke petang kt ampang tue, then rushing g rmh ujey brbuka di sana.... ajan request nk bw motor "sentimental value" to muar, hati dh x sedap coz motor tu hnya hubby yg bole handle yer lah umur pun dh lebih 10 thn.... n perkara tu trjadi... x smpat smpai muo, motor dah jammed huhuhuhu kat linggi rasanya... dlm kul 1pagi hubby g linggi menyelamatkn motor itu... so ahad tue hubby bertukang motor lak, memang minggu tu kerja merepair jer lah, nasib hubby ada kepakaran n minat ke arah itu.... alhamdullilah save bajet dlm bab servis2 kenderaan, semua buat sndiri.... ahad berbuka lak di Kota Damansara

merdeka day g jakel shah alam, cari kain utk kami yg girl2 pulak... hmmmm kain yg beli @ bandung tailor x berani nk jahit katanya kena special sikit huhuhuhu ....................

so minggu lepas agak rileks sikit, sabtu g hospital klang jumpa Pak lang hubby di serang sakit jantung..... hmmmm as usual sy mudah trsentuh n takut dgn perkara2 begini..... yes, itu semua kuasa Allah, tapi sy sbg manusia patut tau sbb n penyebab penyakit huhuhuhuhu..... makan salah, x makan x tenaga! mcmana tue.... so skrg kena ambil langkah pemakanan sihat dan seimbang yer kawan2 :)then planning berbuka di luar hehhehe nie 1st time brbuka di luar nk g makan chop n steak, serdang.... smpai2 dah full, x meja kosong... tu lah ingat semua dh balik kg :(
ronda2 area serdang, hubby singgah jer kedai yg ada, mkn gak western food, tp kureng sedap dgn selera i, hubby n sya mkn lamb chop, i n qiera fish n chips, hakim mkn nasi goreng pattaya :)

No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends