tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Monday, 17 March 2014

MR STEAK HOUSE - SERI KEMBANGAN

Salam bismillah,

entry draft dah lama sangat nie..... tgk blog kosong jer lama sgt tak up entry kan... last up date bln Oktober 2013 :) gambar pun time pregnant anak ke 4

Just nak share kedai makan western di seri kembangan MR STEAK HOUSE.... menu ok sedap..... nie alamat penuh kedai

No. 23-1, Jalan BPP 5/8, 
Pusat Bandar Putra Permai, 
Seri Kembangan, 43300 Selangor, Malaysia
+60 3-8959 5669





2 comments:

  1. Yela kat sini sedap kan..hrga pun berbaloi...kitaorg dah 4x terjah sini..bila nak gather2 cuti2 msia ni? :)

    ReplyDelete
  2. boleh try nie thx for sharing... anyway Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya, http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends