tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Tuesday, 21 February 2012

My Baby Qiera

salam bismillah,

sambungan lagi citer tentang diapers yer hehehehe Alhamdulillah sekarang nie Qiera dah kurang pakai diapers, nak tido jer di pakai kan diapers..... dah besar pun kan, patut 2 tahun dah kena stop pakai diapers... almaklum ibu yg byk sgt komitmen + kemalasan  start sepenuhnya qiera x pakai diapers awal bulan 2 hr tue.... so dah jimat duit ayah :) 

means Qiera 2 tahun 10 bulan baru dapat kurangkan diapers. ada lg 50% usaha utk stopkan terus. Kalo kt rmh time tido siang boleh lah kejut kan qiera bgn.... time kt taska n malam tue lah payah sikit kena ambil masa 
target umur 3 tahun terus stop diapers..... so saya ada masa lg 2 bulan utk meneruskan misi ini..... wish me luck yer :)

 nielah rupa qiera time baby
22.04.2009

dah besar anak ibu nie :) 

manis nya senyuman mu mcm ibu hehehehe 

geramnya.... mcm nk gigit jer pipi 

 time nie g cameron highland belum 1 tahun
awal tahun 2010

miss baby 

nie gambar paling latest.... dah besar lah sy ibu

No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends