tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Monday, 20 February 2012

Huggies Dry Comfort

salam semua,

seronok tau dapat tau bos saya dah selamat melahirkan baby boy, 3.54kg secara pembedahan di hospital Putrajaya.... ada 2 3 org lagi ofismate, kenalan di alam maya hehehehe n now kakak ipar pun tgh menghitung hari :) bg yang tgh berusaha utk dapat baby, selamat berusaha yer n berdoa pada Allah semoga di permudahkan segalanya :)

bagi yang baru 1st time ada anak, standby lah buat stock diapers,.... make sure ada stock...sekarang nie dah macam2 brand diapers.... ikut lah keselesaan anak dan kemampuan kita sebagai ibu bapa :)

Huggies Dry Comfort pun sesuai


A. Triple-Layer Leak Lock System
1. Quickly pulls fluid in
2. Spreads wetness throughout
3. Locks fluid into absorbent core to keep baby's skin dry for up to 10 hours*
* Based on average urination of baby per 10 hours.



B. 100% Breathable Cover
100% breathable cottony-soft material lets cool air in ang hot air out to keep baby's skin fresh and dry



C. Double leak guards
Provide extra protection against leaks at the legs

1 comment:

  1. my babies pun guna huggies..mmg berbaloi..puas hati..anyway..salam perkenalan..

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends