tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Tuesday, 28 June 2011

semangat kembali

salam bismillah,

lama x update hihihihi almaklum badan x berapa nak sihat... hampir 3 minggu berasa x selesa :( Alhamdullilah, dah beransur pulih.... Syukur, Ya, Allah di beri peluang dan kesempatan ini....

memang bersawang blog ini.... banyak story nak di ceritakan tapi mood ke laut.... nak story pasal trip kami ke Perak pun malas hihihihi
Durian kat kg pun dah gugur, dalam x sihat2 tu makan gak durian nie, bukan apa lain rasanya makan durian beli dgn durian dari pokok.... pantang dengar buah durian gugur, anak bujangku berlari2 dok mengutip.... seronok bebudak tue dapat kutip buah... sorry yer, no picture time kenduri durian tue hihihihihi....

gambar nie ambil time belum gugur lagi..... 1 pokok nie dekat 100 biji buah :) 


buah boleh di pegang jer :)

yang nie pulak gambar 2 tahun lepas


ini permulaaan entry k.... suam2 kan dulu then boleh masuk entry yg hangat2 pulak hihihihihi



2 comments:

  1. bestnyer kalo dapat makan durian kat dusun kan..

    ReplyDelete
  2. yana, rasa durian sama yg best suasana kg dgn mkn ramai2 ^_*

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends