tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Wednesday, 8 June 2011

ber LUMUT

Salam bismillah,

Still kt perak lg, stay kt marina cove lumut, dok apartment 3 bilik, ajak family yg lain memasing x dpt cuti so kami anak beranak lah dok sini jer, mostly ramai kwn2 n sedara dh start cuti awal hr tu.

Hubby nk stay lg 1 hari, memandangkn kesihatan sy x berapa elok lg so permintaan di tolak hihihihi x best sebenarnya berjln dgn batuk n selsema nie, mata rasa bengkak jer :(

Nie hubby tgh layan anak2 mandi pool, teman dh x larat dah, cukup dah ptg smlm mandi water park marina, qiera pun dh tunjuk skill x nk guna pelampung, ibu tgk takut huhuhuhu

Agenda tgh ari nie nk cari mee kari udang lipan, idak tau dpt ke idak kt lumut nie, smlm sepnjg jln ada kedainyer tp teman x teringin bebenor, nie dh x baru lah nak. Dlm x sihat selera mkn tu ada lg nie hihihihi.

K lah nk sambung ngemas beg, karang budak2 dh naik nak bersiapkan diaorg pulak.
Published with Blogger-droid v1.6.8

No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends