tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Friday, 30 October 2009

gambar nyer

good night frens......

antara yg aku masak time pose ari tue... macaroni bakar n coklat chip cookies n cake



gambar hakim time masuk prtandingan menari



















Wednesday, 28 October 2009

sajer jer

Salam 1 malaysia,

byk citer yg ingin di kongsi, cuma tahap kemalasan yg makin meningkat membantut segala rancanganku... nak citer pasal anak, suami, diri, family, kengkawan n macam2 lah.... ada citer suka duka

anak bongsuku Qiera dah dibotakkan kepalanya yg dilakukan sendiri oleh ayah n ibunya ini.... dah macam shaolin soccer lak versi melayu hehheheh

gambar akan di upload later ek... esok aku nk antar mak, abah n dua adikku ke LCCT depa nak g langkawi.. first time abah n adikku naik flight... mak lak 2nd time dah, dia lg pro dari aku 1st time terus ke Vietnam. huhuhu aku dpt naik flight ke Sarawak, itu pun gomen yg tanggung....

Now Everyone Can Fly.... yes aku pun tgh berusaha utk menjimat-jimat kan perbelanjaan diri dari benda yg membazir utk mencapai rancangan Bajet 2010 :)

byeeee

Thursday, 22 October 2009

MajLis Aqiqah n Open House

Salam n goOd niGht...

Alhamdullilah majlis berjalan lancar pada 11 Oktober 2009 (Ahad) di teratak kami, agak kelam-kabut gak coz memang cadang nak wat cukur jambul sekali tapi bila imam sebelah bg pendapat x buat pun x aper coz itu just adat org2 lama so kami x prepare lah kelapa, bunga rampai etc... so enjoy the picture :)

gmbr bwh pelayan tgh susun alatan n ada citer gak di sebalik nie tray tertinggal kt keramat so salah seorg kena balik semula ambil tray... nasib sempat smpai sebelum tetamu mkn huhuhu


farisya.... not in the mood




















Friday, 9 October 2009

SELAGI BELUM SELESAI

salam n good night frens....

huhuhu kusut fikiran semenjak dua menjak nie.... macam2 benda aku fikir n nak buat... adakah aku mampu untuk melakukannya... huhuhuhu HELPPPPPPPPPPPP
yg pasti kenduri aqiqah qiera harus dilaksanakan, x bole tangguh lagi nie dah lambat sesangat hope everything berjalan seperti yg dirancang :)

di usia farhan hakimi 6 hari aku dah buat aqiqah utknyer itu pun coz kakak iparku nikah so kami sumbangkan jer 2 ekor kambing utk santapan tetamu yg hadir nie buat di Muo, Johor... farisya Humaira pulak di usia 50 hari aku buat aqiqah di Kota Damansara n last but not least faqiera hadira dah usia 5 bulan baru nak buat this coming sunday di rumah kami sendiri... memasing di tempat yg berlainan......

bagi frens yg pernah sampai ke rumahku... jemput hadir yer
bagi belum n tertanya dimanakah Pulau Meranti ini... just a simple place utk aku sekeluarga berlindung dari hujan dan panas dan yg pasti rumah itu still bank yg punyer k... utang beb dan standby ler duit syiling coz nnti nk byr tambang feri hehehhehe

Pulau Meranti terletak diantara Puchong, Cyberjaya n Putrajaya...
k lah... sambung kemudian yer

not in the mood

salam... Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin
ni my 1st entry utk bulan nie... bz ya amat dgn macam2 hal yg perlu diuruskan
hope everything its fine...

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends