tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Friday, 9 October 2009

SELAGI BELUM SELESAI

salam n good night frens....

huhuhu kusut fikiran semenjak dua menjak nie.... macam2 benda aku fikir n nak buat... adakah aku mampu untuk melakukannya... huhuhuhu HELPPPPPPPPPPPP
yg pasti kenduri aqiqah qiera harus dilaksanakan, x bole tangguh lagi nie dah lambat sesangat hope everything berjalan seperti yg dirancang :)

di usia farhan hakimi 6 hari aku dah buat aqiqah utknyer itu pun coz kakak iparku nikah so kami sumbangkan jer 2 ekor kambing utk santapan tetamu yg hadir nie buat di Muo, Johor... farisya Humaira pulak di usia 50 hari aku buat aqiqah di Kota Damansara n last but not least faqiera hadira dah usia 5 bulan baru nak buat this coming sunday di rumah kami sendiri... memasing di tempat yg berlainan......

bagi frens yg pernah sampai ke rumahku... jemput hadir yer
bagi belum n tertanya dimanakah Pulau Meranti ini... just a simple place utk aku sekeluarga berlindung dari hujan dan panas dan yg pasti rumah itu still bank yg punyer k... utang beb dan standby ler duit syiling coz nnti nk byr tambang feri hehehhehe

Pulau Meranti terletak diantara Puchong, Cyberjaya n Putrajaya...
k lah... sambung kemudian yer

1 comment:

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends