tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Wednesday, 28 October 2009

sajer jer

Salam 1 malaysia,

byk citer yg ingin di kongsi, cuma tahap kemalasan yg makin meningkat membantut segala rancanganku... nak citer pasal anak, suami, diri, family, kengkawan n macam2 lah.... ada citer suka duka

anak bongsuku Qiera dah dibotakkan kepalanya yg dilakukan sendiri oleh ayah n ibunya ini.... dah macam shaolin soccer lak versi melayu hehheheh

gambar akan di upload later ek... esok aku nk antar mak, abah n dua adikku ke LCCT depa nak g langkawi.. first time abah n adikku naik flight... mak lak 2nd time dah, dia lg pro dari aku 1st time terus ke Vietnam. huhuhu aku dpt naik flight ke Sarawak, itu pun gomen yg tanggung....

Now Everyone Can Fly.... yes aku pun tgh berusaha utk menjimat-jimat kan perbelanjaan diri dari benda yg membazir utk mencapai rancangan Bajet 2010 :)

byeeee

No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends