tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Monday, 14 September 2009

di satu petang @ kaunter BKP

salam n selamat petang...

lama x update story... x lah bz sangat, cuma x tau aper nak diceritakan... yg pasti n3 utk petang nie... aku kena jaga kaunter, bertemankan "muzik" air terjun sajer... nak makan x bole makan... dgn batuk n selsema yang x abis2 huhuhuhu

aper nak masak ari nie yer? persoalan yg sering keluar dari mulut isteri bekerja yg rajin memasak buat keluarganya... yes, aku memang suka memasak n membuat sepah di dapur hehheheheh :)
aku rangcang nk masak daging goreng kunyit lah kot... itu jer yg ada dalam peti ais... plan lepas berbuka nak buat chocolate chip cookies. amacam ada berani tak? huhuhu kena cek bahan2 dulu cukup ker idak, kalau x postponed lagi lah misi ini.. semalam lepas bersahur buat lah cornflakes madu yg simple lagi sedap... tinggal sebekas jer... yg lain dah dimakan oleh putera puteriku...
tahun lepas x terlaksana nak buat cookies coz dah mabuk2 peknen... so tahun nie alhamdulliah dah brjaya wat satu cookies :)

bila dah mula menaip nie macam2 pulak nak cerita hehhehehhehe
next time lah sambung... ohhhhh syawal dah makin dekat... bagaimana persediaan raya? ala kadar jer lah... so next entry nnti kita cerita tentang di pagi raya.... byeeeee

No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends