tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Tuesday, 31 January 2012

Welcome 2012

salam bismillah,

sempat lagi yer saya nak wish.... Selamat Tahun Baru 2012.... lama menyepi dari berblogging :) hasrat nak jadi blogger tegar tak tercapai :)

Tahun nie agak bz... hajat nak tambah ahli pun terpaksa di post pone dulu... dua dari tiga anak dah ke sekolah :) sekolah yang berbeza tau rushing ler pagi2 saya dari Puchong ke Putrajaya hantar 3 destinasi cinta....

nie lah anak ke 2 saya
berisi kan :::: mcm ibu nya ::::


nie baru permulaan entry untuk 2012...... jap lg ada entry lagi yer


No comments:

Post a Comment

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends