tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Tuesday, 27 December 2011

BE ada balik *_*

salam bismillah.....

tak ada 1 pun entry dalam bulan disember nie.... aktiviti ada, cuma masa x mengizinkan ^_^

lama dah x buka nuffnang, tgk ada satu BE hehehehehe yg lama ada 7BE yang dah jd ME hehehehehe kesian kan... puan tanah x nyempat lah.... almaklum blogger air suam jer

x lah dpt earning byk pun.... x cukup lagi nak cash out kan....insyAllah akan cuba update apa2 yang patut :) lama juga tak tinggal kan jejak kat blog kengkawan.... sorry yer *_^

tinggal seminggu anak2 nak ke sekolah semula..... dan time tue juga tambah sorang lagi anak yg akan ke sekolah..... bestnyer.... x sabar nak tgk anak dara ke sekolah


^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends