tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Tuesday, 22 December 2009

jiran punya hal lorrrr.....

salam muharam,

nak citer pasal jiran aku nie, kes nie brlaku hari sabtu baru nie... smpai hari nie dok dgr hubby ku ngomel2 lagi... huhuhu siapakah yang brsalah dalam kes ini. mari kita siasat.... aku hanya jadi pendengar setia kpd hubby ku sajer :)

di satu petang, sedang hakim n haikal brmain2, dgn sengaja haikal membaling batu ke hakim... sipi2 lagi kena muka hakim huhuhuhu.... pada balingan kedua pulak... pang, kena tank motor hubbyku opppsss kemek sikit... huhuhuhu hubby ku dgn marahnya telah bising2 maka dua budak ini pun brlari masuk rumah masing2.... aku pun tanya lah "what happen bang?" hehehheh
hubby menunjukkan kesan kemek di motornya itu... sungguh emosi dia saat itu, opsss bukan... until today or mungkin forever kot

kes tak selesai smpai situ.... dia dgn gaya yg trsndiri pergi lah ke jiran ku ini... yg tgh sibuk brkebun ketika itu... opsss jap lagi sambung yer...
i nak g taklimat "Pertanian Moden"

bye....

Wednesday, 2 December 2009

Promosi Coklat

Salam,

Sempena bulan Disember yg mulia ini, saya ada buat promosi handmade chocolate yg sedap, fresh lagi halal.

Gambar dan detail boleh dilihat di http://chocoloverfazila.blogspot.com atau email ke chocolover.fazila@gmail.com utk sebarang pertanyaan.

Terima kasih.

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends