tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Friday, 8 March 2013

p!sang Ch33s3

Salam bismillah,

story lama yer.... 1st time makan pisang cheese time g bercuti dgn family ke sarawak Dis yang lalu........



Seperti biasa kalo dh brjalan tmpat orang haruslah mencuba menu yang menarik di Sarawak nie :) and saya lah yg rajin google menu yang teringin nak makan.... Lagi2 dah berbadan dua... Selera lain....

Menu nie kalo bg yg tgh berdiet tu tak seuai ler... Pisang tue dah di goreng dgn minyak dan di tmbah pulak taburan cheese huhuhu memang menternak lemak ler.... Lagi2 time sy oder menu nie utk makan malam :)

Tue yang di awal peknen agak g***uk coz makan semua yang teringin lah... Masuk bulan ke 2 terus lembik n mual2 x nk makan smpai turun berat hampir 4kg :( dlm tempoh sebulan......

Opsss citer peknen next entry yer....

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends