tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Thursday, 11 April 2013

Manja Roti mAnJa

salam bismillah,

korang pernah jalan2 kat muo... as menantu muo for sure tiap2 bulan balik muo n aktiviti yg sentiasa di lakukan adalah jalan2 cari makan huhuhuhu macam mana badan nak kurus... makan jer keje nyer.... yer lah bila balik kg selera makan memang tinggi coz makan kat muo nie sedap2 tau :)

Antara tempat feveret yang selalu kitaorg makan kat dekat bus stand muar.... biasa pagi2 memang situ ler tempat pilihan utk sarapan..... moh ler datang muo :)



 nie set roti manja
sedap yer... telur separuh masak
yg dlm tray tue madu, kicap n lada sulah


zoom dari atas :)
anak masing2 dah tau habit ibu dia... ambil gmbr makanan


menu wajib breakfast kat sini adalah sate..........
macam2 sate ada yer
pagi2 dah makan sate :)

nmpak gmbr baju pak mertua i jer hehehehe
sape ler yg ambil gmbr nie


 nie pun menu feveret saya :)
sup power.... sedap yer
macam young tau fuu

hmmmm bulan nie nak kena balik nie....
sudah rindu sama roti manja dan sup power
nanti dah sarat confirm dah kemalasan nak ke mana-mana

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends