tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Friday, 22 February 2013

Masakan Cina

salam bismillah,

pernah buat entry before nie... entry ada tapi gambar semua dah hilang :( gigih nie nak buat entry baru :)
nie semua penangan JJCM minggu lepas hehehehe Dah 2 3 kali makan dgn restoran yg berbeza, makanan masakan cina muslim nie, harga makanan diaorg nie agak mahal jugak ler.... tp sedap tau sesekali makan bole ler..... menu yang harus try masakan chinese style nie sotong goreng telur asin :) nyummyyyyy sy sudah terliur nie :)

yang nie entry makan2 kat RESTORAN MOHD CHAN ABDULLAH sama gak situasi nyer entry ada gambo nan ado hehehe nnti sy search semula gmbr n buat entry yer :) soorrryyyyy


Restoran Hj Zenith, Bangi
 
Air Kedondong Asam Boi :: sangat sedap ::




 ikan siakap masak aper ntah.... dah lupa hehehehe

 
 haaaaa nie dia sotong goreng telur asin yang sedappppp


  nie dia alamat Hj Zenith Restoran

 
 ruang kedai.... memang style cina betul

 

 makan berdua dgn abg i 
kalo x silap time lunch nie 
anak2 kat nursery
konon2 celebrate anniversary 2012 berdua di siang hari hehehehe


Thursday, 21 February 2013

J!w4nG K4r4T

salam bismillah,

mood jiwang karat sekarang nie :) bulan nie adalah anniversary kitaorg.... dah 10 tahun tau.... time flies...
hmmmmm mcm nak ajak abg i candle dinner kt maner2  just us hehehehe mana lak nak letak yang 3 anak lagi tue.... Nak buat macam redmummy tido semalam kat hotel brdekatan pun x bole gak hehehe sooooooo as usual seperti tahun2 sebelum nie kita celebrate makan2 dgn bawa 3 anak and my sweet little bby sekali lah..... lagi puas hati kannnnnnn

hadiahhh.... hmmmm no idea buat masa nie... tapi abg i dah bg green light dgn permintaan isteri yang every month request hehehehe and alhamdullilahhhhhh dia dah setuju n tunggu promosi baru bole booked :) kali nie berdua lah yer :)


  

Thursday, 14 February 2013

J0D0H

salam bismillah,

Hiiiii korang, tengok x citer J0D0H kat Astro Ria.... sy baru terlayan episod 2.... yg episod 1 nnti lunch hour tengok kat dailymotion.com menarik cerita nie dgn gelagat shca yg lucu n gila2 tue... bole ketawa sorang2 hehehe




Sinopsis Drama Jodoh Astro Ria Full Movie

Jodoh mengisahkan seorang jejaka bujang bernama Azlan yang kacak tekad ingin mencari cinta melalui sebuah program mencari cinta dan jodoh yang diberi nama ‘Jodoh’. Azlan telah memberanikan diri dengan menyertai program tersebut demi mencapai hasrat beliau mencari jodoh yang bersesuaian dengan dirinya. Di dalam program tersebut, Azlan dikehendaki untuk memilih seorang teman wanita daripada 10 orang peserta wanita sebagai calon jodohnya di mana mereka harus melalui proses penyingkiran setiap minggu. Ketika berada di program tersebut, Azlan sangat terpikat dengan seorang wanita bernama Katya, akan tetapi disebabkan undian oleh para penonton dan peminat, Olly menjadi pilihan yang sesuai buat Azlan berbanding dengan Katya. Oleh yang demikian, Azlan dipaksa oleh pihak produksi program untuk tidak menyingkirkan Olly dari program Jodoh dan ini menyebabkan kedua-dua mereka terjebak dalam situasi yang sangat lucu kerana mereka berdua tidak menyukai antara satu sama lain. Apakah yang akan berlaku kepada mereka berdua ketika sesi program Jodoh dijalankan? Bagaimana Olly boleh menyertai program Jodoh dan apakah tujuan Olly menyertai program Jodoh?

Pengarah Jodoh : Syed Khairul Faiz
Penerbit Jodoh : KL Motion Pictures
Pelakon Jodoh : 
Dazrin Kamaludin, Scha Alyahya, Reen Hashim (peserta Pilih Kasih), Hefny (On Air) dan ramai lagi.
Trailer/Promo:

 Peserta J0D0H


 antara scene dalam drama J0D0H

 0LLY dan AZLAN


 

Kembali

Salam Bismillah,

lama menyepi kan... 2 bulan tak berupdate :( hmmmm mood ke laut sgt2.... dgn macam2 hal yg nk diuruskan..... gambar g jalan2 kat sarawak cuti sekolah disember hari tue pun x smpat nk upload n story kat sini.... nie baru nak panas2 kan blog yer.... TQ buat korang2 yang sudi klik blog yg x brape glamer nie Alhamdullilah.... kesihatan dah bertambah baik :)

Alhamdullilah, rezeki mengandung anak ke 4 sekarang nie.... kandungan pun dah 4++ bulan :) 
Pengalaman mengandung kali nie berbeza sangat dengan sebelum nie... mau x beza uollss 
Mengandung 3 anak sebelum nie di umur 23, 27 dan 29..... Sekarang nie umur 32++ hehehe urat2 n tulang2 dah x brape nak kuat... tapi nak juga ngandung.... 





korang doakan yer semoga saya di beri kekuatan fizikal, mental... muntah2 still ada lagi... tapi x seteruk di awal mengandung.......

k lah.... nnti sambung balik yer....

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends