tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Monday, 6 August 2012

" GIVEAWAY TUDUNG FAREEDA by Errina Rahim "

Salam Bismillah, sorry tak terupdate latest story.... macam2 perkara yang nak dibuat.... Alhamdulillah, sekrg nie dh bertambah matang dalam meneruskan kehidupan sebagai umatNya. Anak semakin membesar, suami yang makin ensem sihat hehehe saya pun perasan Nyata Jelita al-maklum anak dah boleh diharap... so sekrg ibu dah ada masa utk belai diri.... ber honey madu lah ^_*

panjang lak intro nyer.... ok lah kita terus ke tujuan asal entry nie yer... mai semua adik2, kakak2, aunty2 jom join GA Tudung Fareeda dari Errina Rahim

kita cuba nasib yer.... kalau ada rezeki bolelah beraya dgn Tudung Fareeda :) memang ada usya2 promosi dari butik... tapi hampa :( ok lah saper yang nak join silalah klik link nie GIVEAWAY TUDUNG FAREEDA sambil2 tue bole juga oder kek lapis dari tuan tanah.... Sedap tau.... prnh oder kek lapis masam manis.....

Kesempatan nie nak ucap tahniah kat Errina Rahim coz dapat anak sedara lelaki ANAS REYQAL BIN MOHD FAISAL .... comel sungguh....

Jom kita terjah syarat2 yang melayakkan Jelitawan2 semua dapat Tudung Fareeda :)




SYARAT-SYARAT GIVEAWAY

  1.  Jadi Followers blog rina DONE
  2. Buat New Entry bertajuk "GIVEAWAY TUDUNG FAREEDA by Errina Rahim DONE
  3. Klik pada gambar dan save kemudian letakkan gambar beserta link giveaway ke dalam entry tadi DONE
  4. Ceritakan kenapa anda amat suka pada TUDUNG FAREEDA Nyata Jelita secara ringkas sahaja. hmmm naper saya suka yer...... kelu nak berkata2 n jari terhenti menaip :) memang kualiti TUDUNG FAREEDA Nyata Jelita berbaloi dgn harganya... sgt suka awning FAREEDA cantik... kualiti sifon dan jahitan yang sgt kemas.. bila di fikir dr segi harga memang x mampu nak beli... sy dpt 1st koleksi awal tahun nie itupun bila tau PURPLE DAY (feveret color sy) di butik FAREEDA bangi..... gigih tau :) nasib baik juga time tue hari jumaat lunch break lama dan sy dapat juga merasai pengalaman bagaimana jelitawan2 tunggu que no. nak masuk pilih tudung idaman memasing *_^ mcm2 aksi n memasing bukan setakat sehelai tau berhelai2 tudung n sy yg baru nk brjinak2 nie beli 1 jer hehehe raya nie kalau ada rezeki berhasrat juga nak ber FAREEDA di pagi raya, baju shantung color coklat x tudung lagi nie hehehe
  5. Kongsikan bersama gambar tercantik anda memakai tudung fareeda @ yang tidak ada boleh letakkan gambar tudung yang anda impikan. 
 
 Nie ler rasa gambar tercantik request by errina..... ketika ber FAREEDA :) beli time purple day 16.03.2012 its my 1st collection yer... nie puas gak bodek abg i nak beli FAREEDA and sy simpan sampai bln 5 baru sy guna untuk makeover dari pihak cosway..... nie pun bila dah edit2 oleh diaorg......


berkenan dengan Fareeda Rozana nie :)


  6. Selepas publish entry, sila link kan entry anda ke dalam ruangan comment entry giveaway ini supaya        saya boleh berkunjung ke blog anda. DONE

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends