tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Sunday, 10 June 2012

Salam bismillah......

maaf yer lama menyepi dari dunia blog :) al-maklum mcm2 hal yg nk di uruskan.... dah nama part time blogger, tapi yg sebetulnya frust coz gmbr dlm blog sume hilang, pandai sangat gini lah gamaknya hehehehe

memang x perasan gmbr dlm blog hilang... tue lah bila en hubby dah mula suka dgn gadget2 yg semakin hari semakin byk dan canggih.... di tukar sekali dgn hp sy n x sangka gmbr yg ada di hp rupanya ter "sync" dgn data2 yg ada di google.... tgk di gallery hp byk sgt gmbr, termasuklah gmbr di blogspot, igtkan x effect kalo kita delete di hp.... rupanya tanggapan saya salah.... kesian kan

dan itu lah mood utk berblog hancus berkecai..... dgn keje harian yg brtmbah..... serius nk blog walking pun x sempat tau.... tak tau citer sensasi :)

ok lah nnti smbung citer yer...... nie gmbr sy time make over dr cosway bulan april yg lepas ^_*

nie pun lepas di edit oleh pihak penganjur :) rupa asal.... biasa2 jer



^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends