tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Tuesday, 31 January 2012

Welcome 2012

salam bismillah,

sempat lagi yer saya nak wish.... Selamat Tahun Baru 2012.... lama menyepi dari berblogging :) hasrat nak jadi blogger tegar tak tercapai :)

Tahun nie agak bz... hajat nak tambah ahli pun terpaksa di post pone dulu... dua dari tiga anak dah ke sekolah :) sekolah yang berbeza tau rushing ler pagi2 saya dari Puchong ke Putrajaya hantar 3 destinasi cinta....

nie lah anak ke 2 saya
berisi kan :::: mcm ibu nya ::::


nie baru permulaan entry untuk 2012...... jap lg ada entry lagi yer


Friday, 6 January 2012

2012

iiuuysalam bismillah,


sekali lagi kita dpt cuti panjangkan, best dpt merehatkan diri brsama family tersyg. kami x ke mana2 pun. memang nak rehatkan diri sebelum mulakan rutin mnghntr anak ke school. tahun nie agak berbeza sikit, sy kena brgerak lebih aktif.


Anak ke 2 brumur 5thn dpt masuk pra sekolah tp x dpt satu school dgn abgnya. so start esok... opsss esok blm mula tugas lg coz abg i ambil cuti minggu nie so dia yg akan uruskan hal2 anak. so sy akan mula next week. Sy kena brgerak 3 destinasi sebelum check in ofis kul 8. harap2 perjalanan urusan ku akan di pelihara oleh Mu, Ya Allah.


Published with Blogger-droid v2.0.2

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends