tq.... sudi klik ^_*

"Terima Kasih Sudi Jengah Blog Saya"

Tujuan blog ini di tuliskan adalah untuk merekodkan segala kenangan terindah dalam meniti kehidupan harian.... Kisah suka, duka, pahit, manis silih berganti membuatkan saya menjadi seorang yang tabah, cekal dengan semua ujian Allah S.W.T

Sebagai manusia yang tidak sempurna, MAAF di pohon andai tulisan/luahan/bicara saya menyentuh perasaan.

mencari hadiah utk insan tersayang.... klik sini utk surprisekan mereka

teRimA kaSiH kaWan-KawAN ^ __ ^

Salam, Tinggalkan LiNk anda utk sy TerjaH seMuLa ^ __ ^

Follow by Email

so sweet ^ __ *

Friday, 9 November 2012

Cake Ais Krim

Salam bismillah,

korang pernah makan kek aiskrim x? sekarang nie dah byk kedai bakery jual kek... kalo x silap mula2 yang jual kek ais krim nie ialah Baskin Robbin... sy tak pernah beli n makan Baskin Robbin Ice Cream Cake lg.... rasa mcm mahal sangat, kalo mahal sikit gagah kan juga ler membeli nak rasa kan.... tapi biasa ler kalo yang mahal confirm sedap kan :) ok lah nak share kat korang D' Indulgence Ice Cream Cake from Heaven Premium Ice Cream Cake for RM38 instead of RM79.90. Company nie buat offer lagi :) mai ler korang klik kat link nie ice cream cake sedap




 









nie yg 1st time sy oder just vanilla D' Indulgence Ice Cream Cake
utk bday man en suami last october baru nie :)
sedap ok... memang anak2 suka kek aiskrim
  

masa ambil kek brtanya dengan supervisor yg incharge kenapa kedai dia jauh nun ke dalam kawasan2 kilang di Bandar Bukit Puchong? yer lah promosi kan bagai nak rak tp tmpat tak berapa sesuai.....

Katanya diaorg dalam promosi nk promote kek nie, diaorg dlm rancangan nk buka kedai..... kek nie diaorg supply kat hotel2 lima bintang sahaja.... serius memang aiskrim banyak dari kek yer, katanya lagi dah nama kek aiskrim memang confirm aiskrim banyak dari kek...........

kalo korang nak tgk web diaorg klik sini heaven premium ice cream cake

ok lah yer.............. SELAMAT BERCUTI BUAT YANG SAMBUNG CUTI NEXT WEEK, BUAT ANAK2 SELAMAT BERCUTI SEKOLAH...... BUAT ANAK BUJANGKU SELAMAT BERKHATAN ESOK


2 comments:

  1. Tq kak..sbb share crite ice cream best ni..sy br lps call heaven premium ice cream cake ni..nk bl jgk utk birthday husbnd next 2 weeks xsbr rs nye hehe..tp rasenye di kedai br kot..sbb dkt damansara bkn kt bukit puchong tu add yg die bg..+ skrg pun ade lg promo ktnye..indulgence dble choc chips pun rm47 instead of 79++..hppy sgt..insyaallah msti nk pg bl jgk bl nnt..sdapppp sgt tgk gmbr2 tu semua br tgk da terasa sdap blm try lg..hehehr..tq again..

    ReplyDelete
  2. Tq kak..sbb share crite ice cream best ni..sy br lps call heaven premium ice cream cake ni..nk bl jgk utk birthday husbnd next 2 weeks xsbr rs nye hehe..tp rasenye di kedai br kot..sbb dkt damansara bkn kt bukit puchong tu add yg die bg..+ skrg pun ade lg promo ktnye..indulgence dble choc chips pun rm47 instead of 79++..hppy sgt..insyaallah msti nk pg bl jgk bl nnt..sdapppp sgt tgk gmbr2 tu semua br tgk da terasa sdap blm try lg..hehehr..tq again..

    ReplyDelete

^__*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TQ

Ai, takkan tengok je.:) TQ, friends